HASTANEMİZDE OCAK AYINDA 102 BİN HASTAYA SAĞLIK HİZMETİ SUNULDU

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Ocak ayında rekor sayıda hastaya sağlık hizmeti sunulmuştur. 2017 yılı Ocak ayı verilerine göre başvuru sayısında %21'lik bir artış meydana gelmiştir.

2018 yılı Ocak ayında Acil Servis'e 28 bin 434 başvuru, polikliniklerimize 70 bin 862 başvuru yapılmıştır. Ayrıca 3 bin 63 hastamıza yataklı servislerimizde sağlık hizmeti sunulmuştur.

Toplam 102 bin 359 hastamıza sağlık hizmeti sunan tüm hastane çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU;

"Hedefimiz Kırşehir'de, hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyelere çıkararak bünyemizdeki sağlık tesislerinden verilen hizmet kalitesini daha çok artırarak hasta sevkinin önüne geçebilmektir.

Tüm sağlık tesislerimizde hizmet kalite standartlarını en üst seviyeye çıkarmak ve hastalarımızın memnuniyetini arttırmak için canla başla çalışıyoruz. Bu  gayret ve özveriyi gösteren tüm personellerimize ve bize güvenerek sağlıklarını emanet eden hasta ve hasta yakınlarına teşekkür ediyorum. Tedavi için gelen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.